Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

Angry Birds tologatós

Van néhány malacunk, és 5 féle AngryBirds madarunk. Mi sülhet ki ebből? Egy egyszerűnek tűnő, de mégis izgalmas játék a kis Angrybirds rajongóknak.

Angry Birds tologatós játék  

 

angrybirds1

 

Van néhány malacunk, és 5 féle AngryBirds madarunk. Mi sülhet ki ebből? Egy egyszerűnek tűnő, de mégis izgalmas játék a kis Angrybirds rajongóknak. Még mi felnőttek is megküzdhetünk vele. Bárhova elvihető kompakt játék, tengerpart, repülőút, vonatozás és már nem is unatkoztok.

angrybirds2

Ebben a készségfejlesztőben a madarak igazán visszavágnak a malacoknak! Ez egy többszintű csúszkás játék a már jól ismert Tojáskeltető alapján készült.
Az átlátszó játékelemeket addig kell csúsztatni, amíg az összes malacot le nem takarja egy-egy madár! 48 újabb feladatlap cserélhető a játékban, egyre nehezedő szinten!

angrybirds4 angrybirds5

Ár: 4,600.00HUF
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.