Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

Glitteres tündérek kreatív szett – 2071

Glitteres tündérek kreatív szettben két  képet találsz, melyeket színes csillámporral tudsz újrafesteni, kidíszíteni!! Gyönyörű csillogó színek!

 

Glitteres tündérek kreatív szett

 

 

 

 

sa2071-glitteres-tunderek-kreativ-szett

 

 

Két előre kivágott, ragasztott képet találsz a dobozban, melyeket színes csillámporral tudsz újrafesteni, kidíszíteni.

Biztosak lehetnek az eredményben, ezért bátran és szívesen dolgoznak a gyermekek a képeken.

A készlet tartalma:

- 2 ragasztott, előre kivágott kép

- 6 féle színű csillámpor apró tubusokban

- 1 kis műanyag kés

- 1 ecset

Életkor:

5 éves kortól

Munkamenet

- Vegyél ki mindent a dobozból, és az üres fedelet rakd magad elé kinyitva. Ebbe tudod beleszórni a fölösleges csillámport.

- Az apró, azonos színű mintákkal kezdd, a kép közepéről kiindulva.

- A körmöddel, vagy a mellékelt kis műanyag kés hegyével óvatosan fejtsd fel a színes papírt egy kis részletről. Ellenőrizd, hogy a többi ne nyíljon fel véletlenül.

- Szórd a megfelelő színű csillámot óvatosan a ragacsos felületre. Egyszerre csak kicsi helyen dolgozz, az ujjaddal simítsd egyenletesre a csillámfedést.

- Minden felvitel után emeld fel a képet, és rázogasd a dobozfedél fölött, hogy lehulljon a felesleges csillám.

- Mesterműved akkor lesz kész, amikor az összes felületet csillám fedi. Ugye, milyen mesés? Akár be is rakhatod egy képkeretbe, és a szobád falát díszítheted vele. Ha marad még csillámod, készíts saját képeket: rajzold meg a képet, egyszerre egy-egy kis területet kenj be vékonyan fehér ragasztóval, és szórd rá a csillámot egyenletesen.

Hogy minél jobban sikerüljön a műved, egyszerre csak néhány apró, azonos színű részletet nyiss fel, ahogy a fehér-fekete rajzon látod. A színek számozása a képen: 1-aranysárga, 2-zöld, 3-rózsaszín, 4-piros, 5-narancssárga, 6-kék.

Az ecsettel segíthetsz az egyenletes elosztásban az apró felületeken, és a fölösleges csillám leszórásában. Miután befejezted a munkát, porszívózd fel az asztalod környékét, majd alaposan moss kezet, hogy megtisztítsd az  esetleg rátapadt csillámtól.

Ár: 3,100.00HUF
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.