Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

Jeges gondolkodtató

A Jeges gondolkodtató egy elme tornáztató logikai játék. Tedd a 6 lapkát a feladatkártyára, hogy a jegesmedvék a jégtáblán legyenek.

Jeges gondolkodtató

Életkor: 6 éves kortól

A Jeges gondolkodtató egy igazán érdekes logikai játék. Tedd a 6 átlátszó lapkát a feladatlapra, hogy a jegesmedvék a jégtáblán legyenek, a halak a vízben.

Leírás:

Úgy tedd a 6 lapkát a feladatlapra, hogy a jegesmedvék jégtáblán legyenek, a halak vízben ússzanak, de sem a halakat, sem a jegesmedvéket nem szabad eszkimóra rakni! 48 egyre nehezedő feladatlap, 4 nehézségi szint.

Leírás:

1. Válassz ki a feladatlapok közül egyet.

2. Rakd a 6 műanyag lapkát a táblára úgy, hogy a halak vízben legyenek, a jegesmedve csak szárazföldön lehet, eszkimóra nem kerülhet semmi. Egymársra nem lehet rakni lapkát.

3. Egy feladatnak egy megoldása létezik. Ha megoldottad okosabb lettél és jöhet a következő, nehezebb feladat.

Játékosok: egyedül játszható játék
Korosztály 6 éves kortól
Kategória Logikai, tetrisz játék
Fejlesztés: Fejleszti a logikai gondolkodást, problémamegoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megosztott figyelmet igényel.
Kinek ajánljuk: Ügyes 5 éveseknek is, kislánynak és kisfiúnak
Ár: 6,490.00HUF
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.