Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

Rendőrkordon

Zárd le az összes menekülő utat: ne engedd, hogy a kocsi-tolvaj elszökjön!

Rendőrkordon

Rendör (2)

7 – 8 éves fiúknak ajánljuk

Feladatod a tolvaj elfogása, aki a piros autóban ül! Zárd le az összes menekülő utat: ne engedd, hogy a kocsi-tolvaj elmeneküljön! 60 kihívást jelentő üldözés vár rád.
Logikai játék – gondolkodj előre, tervezd meg az autók helyét, és helyezd el őket a városban!

rendör4
A játék menete
Válassz egy feladványt. Helyezd el a piros autót és az épületeket a feladványokon látható kép szerint. Ezeket a játék folyamán nem szabad elmozdítani.
A feladat, hogy a 6 rendőrautót megfelelően elhelyezve a játéktáblán, megakadályozd a piros autó elmenekülését a játéktábláról.
Akkor oldottad meg a feladványt, ha mind a 6 rendőrautót a táblára tetted, és a piros autó csapdába esett.

rendör2

60 feladvány, négy különböző szinten!
Minden feladatnak csak egy megoldása van!

rendör6

Ötletek, javaslatok:
- a Rendőrkordon egy logikai játék.

A rendőrautók gyors felhelyezése és próbálgatások helyett próbáld inkább átgondolni a feladatot, így sokkal hamarabb jutsz a helyes megoldáshoz.
- Alaposan tanulmányozd át a feladatot és próbáld megtalálni a leggyengébb pontot benne. A legtöbb darabot csak egy helyre lehet beilleszteni, de van amelyik több helyre is illeszkedhet első ránézésre.

A játék tartalma: 1 db játéktábla, 1 db menekülő autó, 6 db rendőrautó, 4 db épületelem, 1 db feladványfüzet

Ha már a játékos mind az 60 feladványt megoldotta, akkor egy kiegészítő játékkal, ismét nehezebb kihívások elé állíthatjuk.

rendörkieg (2) 2190 ft.

Ár: 6,490.00HUF
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.