Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

Törpék

                                                Eddigi tapasztalatom szerint, ez az egyik legnagyszerűbb társasjáték a 4-6 éves korosztály számára. Imádják a gyerekek ezeket a kedves, színes, vicces törpéket.

törpék

Törpék

 

"Kapj el egy törpét, aki piros csizmát visel!" 48 mókás, tiritarka törpe várja, hogy rátaláljunk, és összegyűjtsük. Nem mindegy azonban, hogy mikor, melyik törpét vesszük fel. A ruhadarabok színén kívül a mintákat is figyelnünk kell, olykor pedig tárgyakra, kiegészítőkre kell "vadásznunk" a törpe-rengetegben. Vajon ki tudja a legtöbb törpét összegyűjteni?

törpék1        törpék3

A harmadik játékmódnál már nem csak a figyelmünkre, gyorsaságunkra van szükség, itt már a memóriáé a főszerep.

törpék2

Az élénk színek, vicces grafikák vonzóvá teszik a játékot a gyerekek számára. Az izgalmas, gyors, szórakoztató körök pedig sok örömteli percet szereznek a család aprajának-nagyjának. A játék során a gyerekek megtanulják, fejlesztik a színek, minták, formák megkülönböztetését. Fejlődik az érzékelésük, reflexük. A Törpék társasjáték otthoni használat mellett jól játszható akár az óvodában is, a 3 játékleíráson túl kis fantáziával akár mi magunk is kitalálhatunk játékokat. A játékban egyszerre 1-6 fő vehet részt.

A jó fejlesztő játékok tovább erősítik a problémamegoldó készséget, türelmet, megfigyelés képességét. Növeli a koncentráció időtartamát és a memóriát.

Eddigi tapasztalatom szerint, ez az egyik legnagyszerűbb játék a 4-6 éves korosztály számára. Imádják a gyerekek ezeket a kedves, színes, vicces törpéket.

Játék tartalma

  • 48 db törpe
  • 24 db mintakártya
  • 36 db feladat kártya
  • leírás

Egyéb információ

  • a doboz mérete: 22 x 19,5 x 5,5 c
  • ajánlott korcsoport 4 év felett
Ár: 4,990.00HUF
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.