Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php on line 310

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-admin/admin-form-functions.php:310) in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-core/wpsc-functions.php on line 1591

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /wordpress/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 747
Okosgyerekek.hu

 

frui1           frui102

 

FRUI10 kártya- a Dobble kártyához hasonló, de inkább a matematikai képességeket lehet gyakorolni játékosan.

Bármelyik két kártyát egymás mellé teszed, találnod kell két olyan gyümölcsöt, vagy színt, amelyen a két számot összeadva 10-t kapsz!

2900 ft.

Olvasd tovább, és szólj hozzá a cikkhez! :)

családitársasozás

 

Szerintem minden szülő gondolataiban él egy kép a családjáról.

 

Körben ül a család egy kényelmes, nyugodt helyen és közösen társasjátékoznak. Mindenki boldog, felszabadult és örömmel, kreatívan játszik.

Szeretnék Önöknek segíteni, hogy ez a gondolat minél többször megvalósulhasson!

Szerencsére én ezt sokszor átélhettem a gyermekeimmel és úgy gondolom, az egész család számára, jó és különleges közösség formáló, tartalmas együttléteket biztosít.

A gyermekek minél többféle társasjátékkal játszanak, annyi új világot ismerhetnek meg, velünk együtt.

Olvasd tovább, és szólj hozzá a cikkhez! :)

dixit-01

 

Ez nagyon bejött!

Mind a gyereknek, de a nagyobb egyetemista gyerekeknek is és felnőttként is élvezetes!

Érdemes figyelni, hogyan játszanak a többiek  körülöttünk, akár felnőttek, akár gyerekek sok tapasztalatot lehet belőle gyűjteni!

A nagy lányom talált egy bejegyzést egy egyetemi honlapon, olvassátok, érdemes:

Nem könnyű bárki figyelmét huzamosabb ideig lekötni manapság, amikor minden pittyeg, villog meg vibrál körülöttünk, miközben minden tudás Wikipédiáról, minden hír Facebookról, minden kreativitás pedig Pinterestről származik. Annál nagyobb a meglepetés, amikor egy Dixit partiba belekezdve (nagyrészt – mert csodát azért mégse várjunk) eltűnnek a kezekből a telefonok, és készen kapott ötletek helyett mindenki kénytelen a saját képzelőerejére hagyatkozni.

Miről is beszélek? Hát bizony egy társasról – vagy kártyáról, ha úgy tetszik; ez a játék mondhatni multifunkciós. Úgy tűnik, van még, ami az okos és érintőképernyős eszközökön kívül is képes lelkesíteni a fiatalság egy részét. Színes papírlapok, ki gondolta volna?

Na de milyen papírlapok. Nem hagyományos kártyáról van szó, jelentse azt akár a magyar, akár a francia pakli, hanem 84 egyedi rajzról, amit se gyűjteni, se párosítani nem kell. Csak mesélni róla. Az egész játék a mesemondásról szól, a fantáziáról és a kreativitásról, arról, hogy ki miről mire asszociál, vagy épp arról, hogy ki mennyire ismeri a másikat. A szabályokkal most nem untatnék senki, főleg mert a pontozás kicsit trükkös, de a lényeg, hogy az győz, aki olyan mesét fűz a középre rakott lapjához, ami se nem túl egyértelmű, se nem túl elvetemült; ergo találja ki valaki, de ne mindenki. (Forrás: corvinusonline.blog.hu/2015/01/20/meselj_en_majd_tippelek)

Olvasd tovább, és szólj hozzá a cikkhez! :)

                   Remélem minden gyermeknek sikerült örömet okozni,

                          és minden családban sikerült tartalmas játékidőt tervezni

               az ajánlott  játékokkal!

                      A Mi idei kedvencünk a Dixit társasjáték lett

                  és az Aquarell képfestők lettek!

Olvasd tovább, és szólj hozzá a cikkhez! :)

      2014. december 13. Budakeszi Széchenyi Általános Iskola

                                            Adventi vásár!

 

                        Sok érdekes ajándék ötlet, és mi is ott

                                         leszünk a  játékokkal!

                                               10-18 óráig.

Olvasd tovább, és szólj hozzá a cikkhez! :)
Okosgyerekek.hu
Játékaink között, legfőképpen óvodás és kisiskolás korú gyermekek számára találtok, gondolkodtató, a gyerekek képességeit fejlesztő játékokat.